Σε καλό κλίμα συνάντηση Αραμπατζή με αντιπροσωπεία της ΠΟΚΚ

17 June 2020

Σε καλό κλίμα συνάντηση Αραμπατζή με αντιπροσωπεία της ΠΟΚΚ

Για τη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΚΚ με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Φ. Αραμπατζή, ενημερώνει με σημερινή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των Κρεοπωλών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΠΟΚΚ το Σάββατο 13 Ιουνίου στις Σέρρες, στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού, παρουσία του κτηνιάτρου και συμβούλου της Χάρη Θεοχαρίδη.

Την ΠΟΚΚ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας της Σάββας Κεσίδης, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων  Νίκος Μπαλαμπανίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Σερρών Θεοφάνης Καμπούρης και η Ταμίας του ίδιου σωματείου, Διαλεχτή Παυλάκη.

Όπως ανακοινώνει η ΠΟΚΚ, «στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα  της καταχώρησης σε κιλά των αποθεμάτων νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν.4682/2020, όπου οι εκπρόσωποι της ΠΟΚΚ παρουσίασαν με τεκμηριωμένα στοιχεία τη δυσλειτουργία που προξένησε η εν λόγω εφαρμογή στο κλάδο των παραδοσιακών κρεοπωλών. Έγιναν κατανοητά τα προβλήματα που προκλήθηκαν, μεσούσης μάλιστα της πανδημίας του κορωνοϊού, και σχηματίστηκε η αντίληψη της επανεξέτασης των μέτρων που ταλάνισαν τον κλάδο μας».

Επειδή τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο είναι πολλά και ποικίλα, τα δύο μέρη δεσμεύτηκαν για μια νέα συνάντηση «ώστε από κοινού να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα όχι μόνο που μας απασχολούν αλλά και θα επιφέρουν την εξυγίανση του χώρου της εμπορίας κρέατος» καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

17 June 2020
Banner
Banner