Provil: «Μόνο η ποιότητα κάνει φίλους!»

30 November 2017

Provil: «Μόνο η ποιότητα κάνει φίλους!»

provil4Τη στενή σχέση που συνδέει την Provil με τη νέα γενιά του κρεοπωλείου έδειξε η εκδήλωση της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 26/11 στο Μουσείο Οίνου. Η εκδήλωση είχε πολλά να πει στους εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες της Provil, η οποία εξέδωσε και τη σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί (δείτε εδώ και το ρεπορτάζ του meatnews.gr):

«Μόνο η ποιότητα κάνει φίλους! και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη, καθώς πάνω από 500 συνεργάτες και φίλοι της Provil, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή 26/11 στο Μουσείο Οίνου.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη Νέα Γενιά του Κρεοπωλείου, μια γενιά νέων ανθρώπων με φρέσκες ιδέες, αγάπη για τον κλάδο και όρεξη για δημιουργία.

provil3Εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια η Provil στέκεται δίπλα στον επαγγελματία με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα που άλλαξαν τη λιανική του κρέατος.  Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο κλάδος εξελίχθηκε και μεγάλωσε, παρουσιάζοντας μια δυναμική που η Provil ανέκαθεν γνώριζε και γι' αυτό το λόγο επένδυε και επενδύει τόσα χρόνια σε αυτόν.

Η νέα γενιά καλείται να συνεχίσει αυτή τη δυναμική πορεία που έχει μεταμορφώσει το κρεοπωλείο.

Η εκδήλωση ήταν μια αφορμή για την εταιρεία, να βρεθεί και να γιορτάσει μαζί τους δεκαπέντε χρόνια δημιουργίας, δυνατής φιλίας και συνεργασίας. Η μεγάλη προσέλευση ήταν μια ζωντανή απόδειξη ότι οι πελάτες της Provil εμπιστεύονται τα προϊόντα της, την τεχνογνωσία των ανθρώπων της και φυσικά την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

provil2Ο χαιρετισμός του κου Γ. Βογιάννου, Business Development Manager της Provil, συνόψισε αυτή τη δεκαπενταετή φιλία με ανθρώπους, που εξακολουθούν να εξελίσσουν τον κλάδο με γοργούς ρυθμούς, λέγοντας: "Οι ποιοτικές σχέσεις είναι αυτές που αντέχουν στο χρόνο. Γιατί; Γιατί βασίζονται στην συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία. Για την Provil, η ποιότητα δεν βρίσκεται μόνο στα προϊόντα που παράγει αλλά και στις σχέσεις που δημιουργεί με τους συνεργάτες της"».

 

30 November 2017
Banner
Banner