Πρόσκληση για συμμετοχή στον 4ο Διαγωνισμό Κρεοπωλών Ελλάδος «Black Box»

22 February 2017

Πρόσκληση για συμμετοχή στον 4ο Διαγωνισμό Κρεοπωλών Ελλάδος «Black Box»

Πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους κρεοπώλες να δηλώσουν συμμετοχή στον 4ο Διαγωνισμό Κρεοπωλών Ελλάδος «Black Box», απευθύνει το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί το καλύτερο παρασκεύασμα κρέατος και βεβαίως πίσω από αυτό η έμπνευση, η φαντασία, η δεξιοτεχνία και το μεράκι των δημιουργών. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών - ΠΟΚΚ και θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00μ. στο πλαίσιο της 27ης Detrop στη Θεσσαλονίκη.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, αναφέρει:

«Ελάτε να αναδείξουμε το καλύτερο κρεατοπαρασκεύασμα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η έμπνευση, η φαντασία, η δεξιοτεχνία και το μεράκι είναι οι παράμετροι που θα αναδείξουν τον νικητή στο θεσμό του 4ου Διαγωνισμού Κρεοπωλών Ελλάδος “Black Box”.

Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και την επιμέλεια του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης ο 4ος Διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος “Black Box”, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 27ης Detrop, στις 5/3/2017 και ώρα 12:00, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO, Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνισμός που έχει ως στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των επαγγελματιών της λιανικής του κρέατος, συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερες συμμετοχές και αποσπά τις καλύτερες κριτικές, τόσο της κρητικής επιτροπής όσο και των παρευρισκομένων.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Περίπτερο 12 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Meatropolis Area.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:

Στο Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310-540174) ή στο facebook του Σωματείου: Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης ή στη διοργανώτρια εταιρεία DIRECT SALES (τηλ:. 210-6657708)».

22 February 2017
Banner
Banner