Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

15 June 2017

Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους: Αλεύρι ζέας – Γλουτένη – Στέβια - Προϊόντα χωρίς συντηρητικά - Φυτικά «γάλατα» - Αμύγδαλα βερίκοκου-ωμά αμύγδαλα» διοργανώνει το Σάββατο 8 Ιουλίου η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ). Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Αίθουσα Chef Club, Βουλιαγμένης 171, και ώρες 10:30-14:00.

Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν:

Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ.
Γεώργιος Μπόσκου, Καθηγητής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου
Νικόλαος Γκιώνης, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων , Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής ΠΕΤΕΤ.
Ηλίας Αλεξίου , Ελεγκτής τμήματος εμπορίου Π.Ε. Δυτικής Αθήνας.
Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ - Διευθυντής Εργοστασίου και R&D, Pallas-Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα.

Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Αργύρης Καλογερόπουλος

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν στο info@petet.org.gr

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα ενεργά μέλη ΠΕΤΕΤ.

15 June 2017
Banner