Προώθηση του ισπανικού βόειου κρέατος σε τρεις σημαντικές αγορές

03 July 2019

Προώθηση του ισπανικού βόειου κρέατος σε τρεις σημαντικές αγορές

Την πολύπλευρη υποστήριξη του ισπανικού Υπουργείου Γεωργίας θα έχει η Provacuno, η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βόειου Κρέατος της Ισπανίας, για να αναπτύξει ή να ανοίξει νέες αγορές για το ισπανικό βόειο κρέας. Η σχετική συμφωνία μεταξύ της ισπανικής Διεπαγγελματικής και του Υπουργείου αναμένεται ότι θα ενισχύσει τη δραστηριότητα σε χώρες για τις οποίες ο κλάδος έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα φέτος, η Διεπαγγελματική Οργάνωση θα είναι παρούσα σε τρεις σημαντικές εκθέσεις σε Ασία και Μέση Ανατολή: στη Speciality and Fine Food της Σιγκαπούρης, στην China International Meat Industry στο Τσενγκντού της Κίνας (24-28 Σεπτεμβρίου 2019) και στη Food Africa (9-11 Δεκεμβρίου 2019) στο Κάιρο της Αιγύπτου.

«Η συνέχεια αυτής της σημαντικής συμφωνίας επιτρέπει στην Provacuno να έχει ένα ακόμη εργαλείο για να συνεχίσει τη διεθνή προώθηση, μια θεμελιώδη στρατηγική για τον κλάδο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η θεσμική υποστήριξη παρέχει μεγαλύτερη δύναμη στη διάδοση του μηνύματος», εξήγησε για τη συμφωνία με το Υπουργείο ο Χαβιέ Λόπες, διευθυντής της Provacuno.

Η αρχή θα γίνει στη Σιγκαπούρη τις επόμενες ημέρες, μεταξύ 17 και 19 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Speciality and Fine Food, εκπρόσωποι της Provacuno θα έρθουν σε επαφή με τις Αρχές αυτής της χώρας με στόχο την εδραίωση του πολυαναμενόμενου ανοίγματος της αγοράς της Σιγκαπούρης στα προϊόντα βόειου κρέατος από την Ισπανία. Η έκθεση θα χρησιμεύσει ώστε ο καταναλωτής και ο εισαγωγέας από τη Σιγκαπούρη να μπορέσει να γνωρίσει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του ισπανικού βόειου κρέατος. Στις 18 Ιουλίου, θα διεξάγονται γευστικές δοκιμές και επιδείξεις από τον διάσημο Ισπανό σεφ Φερνάντο ντελ Κέρο.

03 July 2019
Banner
Banner