Πρεμιέρα για την ομάδα των Bovillage Ambassadors

13 November 2019

Πρεμιέρα για την ομάδα των Bovillage Ambassadors

Σε συνέχεια της παρουσίασής τους στον κλαδικό Τύπο, η ομάδα των Bovillage Ambassadors πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη της εμφάνιση, σε…απαρτία (ή σχεδόν, καθώς ο Αντώνης Καραμαλέγκος έλειπε για καλό σκοπό, στην προετοιμασία εν όψει του World Butcher Awards) την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος της Αθήνας.

Η επισημοποίηση των εκλεκτών επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα και η επικύρωση του καίριου ρόλου που θα επιτελέσουν ως πρεσβευτές της μάρκας γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage έγινε παρουσία του κρεοτέχνη απεσταλμένου της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev Luc Perez, σε μια συγκινητική τελετή που επισφράγισε τη συνεργασία και τους ισχυρούς δεσμούς που φέρνουν κοντά τους επαγγελματίες του κρέατος των 2 χωρών.

Κάθε Ambassador έλαβε προσωπικό «Δίπλωμα» τιμής ένεκεν, στο οποίο αναγνωρίζονται «η τεχνογνωσία, η δέσμευση στην ποιότητα, η εμπιστοσύνη» αλλά και «η ικανότητα να μεταλαμπαδεύσει τις παραπάνω αξίες» και στις επόμενες γενιές επαγγελματιών.

Τα σεμινάρια, με θέμα «Γαλλική κοπή και αξιοποίηση βόειου κρέατος, για την ανάδειξη και την προστιθέμενη αξία» παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον οι μαθητές της Σχολής, ενώ παρευρέθηκε και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Έρευνας, Καινοτομίας και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΑΤ Βασίλειος Μερέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο επαναλήφθηκε και την επομένη, Τετάρτη 23/10, στη σχολή Meat Pro.

Η ομάδα των Bovillage Ambassadors από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, έδωσε με μοναδικό τρόπο το στίγμα της, αποδεικνύοντας ζωντανά και έμπρακτα την αγάπη, το πάθος, τη δυναμική, το μεράκι αλλά και τη σεμνότητα που τη χαρακτηρίζει. Όλα τα μέλη της ομάδας τόνισαν ανεξαιρέτως πως το κρέας είναι «στην καρδιά», πόσο χρειάζεται να αγαπάς αυτό που κάνεις και πως «κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον» εφόσον «συνέχεια μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε».

Πέρα από κάθε αμφιβολία η κοινή σύμπλευση Ελλήνων και Γάλλων σε αυτό το όμορφο ταξίδι αποδεικνύει ότι το κρέας έχει τη δικη του γλώσσα, τις δικές του αξίες και τους δικούς του Αmbassadors!

Στις 8/12 οι Ambassadors θα συναντηθούν και πάλι για μία μεγάλη εκδήλωση εν όψει των Χριστουγέννων, με πολλές πρωτότυπες προτάσεις! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα στο Facebook Bovillage Greece

13 November 2019
Banner
Banner