ΠΕΤΕΤ: Ημερίδες για τον κλάδο των τροφίμων σε Ηράκλειο και Καρδίτσα

13 April 2018

ΠΕΤΕΤ: Ημερίδες για τον κλάδο των τροφίμων σε Ηράκλειο και Καρδίτσα

Με δύο σημαντικές εκδηλώσεις δίνει τον Απρίλιο το παρών στον τομέα των τροφίμων η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ).

Το Σάββατο 21 Απριλίου στο Ηράκλειο διοργανώνει την ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση». Η ημερίδα πραγματοποιείται με τη φιλοξενία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελάκη), στις 11:00-18:00.

Η εκδήλωση ξεκινά έναν κύκλο επιστημονικών ημερίδων στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, που θα διοργανώσει η ΠΕΤΕΤ και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στην τουριστική βιομηχανία και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γη, την Κρήτη». Εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας.

Η δεύτερη εκδήλωση είναι η Επιστημονική Ημερίδα του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας με θέμα «Καινοτομία και εξωστρέφεια της βιομηχανίας τροφίμων στην εποχή της κρίσης», η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΠΕΤΕΤ την Παρασκευή 27 Απριλίου στην Καρδίτσα (Αμφιθέατρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Ξύλου και Επίπλου, Β. Γρίβα 11). Έναρξη στις 11:00. Εδώ το πρόγραμμα.

13 April 2018
Banner
Banner