ΠΕΜΑΕΚ: Ευχαριστίες στον Δ. Γαλαμάτη για το έργο του στον ΕΛΓΟ

05 January 2022

ΠΕΜΑΕΚ: Ευχαριστίες στον Δ. Γαλαμάτη για το έργο του στον ΕΛΓΟ

Η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών, Αλλαντοποιών και εργαστηρίων Κρέατος (ΠΕΜΑΕΚ), μέλος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ), συγχαίρει με ανακοίνωσή της τον Δρ Δημήτρη Γαλαμάτη (απερχόμενο Γενικό Διευθυντή Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η ΠΕΜΑΕΚ, ο κ. Γαλαμάτης αφήνει στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ «ένα στέρεο και ξεκάθαρο αποτύπωμα για τις ενέργειες που οφείλει να ακολουθήσει ο Οργανισμός με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας αλλά και την προστασία των υγιών και έντιμων επιχειρήσεων στο χώρο των αγροτικών προϊόντων. Ένας νευραλγικός τομέας της ελληνικής οικονομίας που ίσως λίγοι έχουν πραγματικά αντιληφθεί τις διαστάσεις του και ένας απ’ αυτούς είναι και ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής».

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει πιο αναλυτικά:

Δρ Δημήτρης Γαλαμάτης

«Η ελληνική αγροτική παραγωγή και μεταποίηση μπορεί να σταθεί και να διεκδικήσει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα καλό όνομα μόνο με ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα.  Μετά από πολλά χρόνια επιτέλους «μπήκε το μαχαίρι στο κόκκαλο» και για πρώτη φορά ανακοινώθηκαν ονόματα παραβατικών επιχειρήσεων και παραγωγών αλλά και προϊόντων ώστε να γνωρίζει τόσο η αγορά όσο και οι καταναλωτές τι είναι πραγματικά ποιοτικό και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προϊόν και τι όχι.

Με στρατηγικές, αθόρυβες ενέργειες, με επιτελικό και αποφασιστικό σχεδιασμό κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να φέρει δύσκολα και σύνθετα θέματα παραβατικότητας σε ελάχιστο χρόνο εις πέρας.

Με  παρουσία δέκα μόνο μηνών ως Γενικός Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων στον ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ άφησε μια παρακαταθήκη στους συναδέλφους του που η ελληνική αγορά, οι έλληνες παραγωγοί και ο υγιής ανταγωνισμός έχουν μεγάλη ανάγκη.

Η Ένωση μας του εύχεται στα νέα του καθήκοντα δύναμη και διαύγεια. Ελπίζουμε οι συνεχιστές του έργου του να καλύψουν άμεσα τις υπηρεσιακές ανάγκες που άφησε πίσω του και να συνεχίσουν με ζήλο την πορεία που χάραξε, για το καλό των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων τα οποία σίγουρα χρειάζονται τη στήριξη της υπηρεσίας».

05 January 2022
Banner
Banner