Παρουσίαση βιβλίου με επίδειξη κρεατοσκευασμάτων

06 September 2017

Παρουσίαση βιβλίου με επίδειξη κρεατοσκευασμάτων

Στο κατάμεστο εργαστήριο MEAT PRO Lab, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:00 π.μ., η παρουσίαση του βιβλίου "GourMeat.. one step beyond!" των συγγραφέων - Chef, Λάζαρου Ράπτη και Τάσου Ανδρεάδη, στην Αθήνα, στις  εγκαταστάσεις της σχολής επαγγελμάτων κρέατος MEAT PRO.

Οι δύο chef βαθύτατα συγκινημένοι παρουσίασαν το βιβλίο-δημιούργημά τους, ανάμεσα σε πλήθος επωνύμων από το χώρο της εστίασης και των επιχειρήσεων του κλάδου, επαγγελματιών chef, μαγείρων, κρεοπωλών, δημοσιογράφων, φίλων και συνεργατών.

Το βιβλίο προλόγισε ο Υπεύθυνος Σπουδών και ιδιοκτήτης της σχολής MEAT PRO, Στέλιος Μαστοράκος, ο οποίος δήλωσε ότι: "το βιβλίο Goumeat...one step beyond" αποτελεί πρωτοπορία για τον κλάδο του κρεοπωλείου γιατί στην ουσία το κρεοπωλείο γίνεται το catering του μέλλοντος".

Ο Τάσος και ο Λάζαρος, ξενάγησαν το κοινό στο κόσμο του σύγχρονου, δημιουργικού κρεατοσκευάσματος και τον ταξίδεψαν σε μία νοσταλγική γευστική διαδρομή, με στάσεις στις βιτρίνες των κρεοπωλείων ανά τα έτη και τελικό προορισμό τις 40 μοναδικές συνταγές κρεατοσκευασμάτων του βιβλίου!  Συνταγές σύγχρονες και ευφάνταστες, που προκαλούν όλες τις αισθήσεις!

Τέσσερις από αυτές τις συνταγές παρουσιάστηκαν  από τους δύο Chef από τη Θεσσαλονίκη, ξεδιπλώνοντας το μαγειρικό τους ταλέντο μπροστά στους θεατές! Οι Chef εκμυστηρεύτηκαν όλα τους τα μυστικά, όπως ακριβώς υπάρχουν και στο βιβλίο, για την σωστή παρασκευή των συνταγών!

Το κοινό ενθουσιασμένο από την εμπεριστατωμένη γνώση των chef γύρω από το σύγχρονο, δημιουργικό κρεατοσκεύασμα, παρακολούθησε την κλήρωση των τεσσάρων βιβλίων "GourMeat.. one step beyond!".

Η εκδήλωση έληξε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και εορτασμού, όπου οι συγγραφείς υπέγραψαν αντίτυπα του βιβλίου τους!

Η MEAT PRO ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τους συγγραφείς του βιβλίου που τίμησαν την σχολή ως χορηγό φιλοξενίας για την παρουσίαση του βιβλίου τους στην Αθήνα.

Το περιοδικό MEAT NEWS ήταν χορηγός επικοινωνίας.

 

06 September 2017
Banner
Banner