Παρουσία Τσιρώνη τα εγκαίνια του Παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης του ΣΕΚ

05 February 2018

Παρουσία Τσιρώνη τα εγκαίνια του Παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης του ΣΕΚ

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια του Παραρτήματος ΣΕΚ Μακεδονίας- Θράκης στη Σίνδο, στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΚ Παναγιώτης Πεβερέτος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΚ Χρήστος Τσομπάνος, μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΚ και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης, οι βουλευτές της Ν.Δ. Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς.

Χαιρετισμό απέστειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας και Α’ Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης, ο Αντιπεριφεριάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Γιουτίκας, καθώς και ο Δήμαρχος Δήμου Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Μετά την τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΕΚ όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφία, με κυριότερα:

-Την καταστροφική μείωση των τιμών παραγωγού αιγοπρόβειου γάλακτος (έως 15%) και

-Την ένωση του κτηνοτροφικού κινήματος στη χώρα, για την οποία με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κο Πεβερέτο να υλοποιήσει την πρωτοβουλία αυτή.

05 February 2018
Banner
Banner