Επιτυχής παρουσία ΟΚΑΑ στην 84η ΔΕΘ

20 September 2019

Επιτυχής παρουσία ΟΚΑΑ στην 84η ΔΕΘ

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε. συμμετείχε και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι οργανισμών, και πλήθος πολιτών επισκέφθηκαν το περίπτερο του Οργανισμού που αποτελεί τον μεγαλύτερο εταίρο στην εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μιχάλης Μυτιλινάκης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος Στεφανία Γεωργακάκου – Κουτσονίκου, και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Τριανταφύλλης, ενημέρωσαν το κοινό για τις προτεραιότητες και τους στόχους της Διοίκησης του Οργανισμού, σύμφωνα με το Στρατηγικό Σχέδιο 2018-2022, που αφορά την αναβάθμιση των υποδομών, τη διεύρυνση του δικτύου και την υποστήριξη των επιχειρήσεων για την προώθηση της εξωστρέφειας, με κεντρικό στόχο την προσθήκη αξίας στο διακινούμενο προϊόν.

Το Περίπτερο του ΟΚΑΑ στην 84η ΔΕΘ τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Νίκος Παπαθανάσης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

20 September 2019
Banner
Banner