Όλα τα καυτά θέματα του κλάδου στην ημερίδα του ΣΕΒΕΚ για τα «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος» (29/10)

08 October 2018

Όλα τα καυτά θέματα του κλάδου στην ημερίδα του ΣΕΒΕΚ για τα «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος» (29/10)

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την ημερίδα με τίτλο «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος: Τάσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης», που διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ .

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΒΕΚ, η θεματολογία της ημερίδας θα παρουσιασθεί σε δύο θεματικές ενότητες:

Στην πρώτη ενότητα θα αναπτυχθούν τεχνικά θέματα, θέματα ποιότητας και νομοθετικού πλαισίου και στην δεύτερη ενότητα ευρύτερου ενδιαφέροντος θέματα όπως η σημασία των προϊόντων κρέατος στην εθνική οικονομία, η διατροφική τους αξία, οι χρήσεις τους στη μαζική εστίαση, η εξωστρέφεια κλπ.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου, στελέχη των συναρμόδιων Υπουργείων και των Ελεγκτικών Οργανισμών, Κυβερνητικούς αξιωματούχους, Πρέσβεις και Εμπορικούς Ακολούθους των πρεσβειών των χωρών προέλευσης των πρώτων υλών για τα προϊόντα κρέατος, προμηθευτές πρώτων και βοηθητικών υλών, πανεπιστημιακούς, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τεθούν όλα τα καυτά θέματα του κλάδου, θα συζητηθούν σε πάνελ με εκπροσώπους του κλάδου, των φορέων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της Πολιτείας, με στόχο να κινηθούν οι διαδικασίες για την επίλυση επίκαιρων και χρόνιων ζητημάτων. 

Στόχος της εν λόγω διοργάνωσης είναι, μεταξύ άλλων:

  •  Η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων του κλάδου σχετικά με τις τεχνολογικές και νομοθετικές εξελίξεις.
  • Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τη διαθρεπτική αξία των προϊόντων με βάση το κρέας και τη σημασία του κλάδου για την εθνική οικονομία.
  • Η ευαισθητοποίηση των αρμοδίων κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του κλάδου.
08 October 2018
Banner
Banner