Οι τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης της Creta Farms

22 June 2016

Οι τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης της Creta Farms

Η Creta Farms είναι από τις λίγες ελληνικές επιχειρήσεις που έχει καταφέρει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις, την τεχνογνωσία, το λανσάρισμα νέων προϊόντων και βεβαίως την εξωστρέφειά της. Μπαίνοντας σε μια νέα εποχή, η Creta Farms μετατρέπεται από αμιγώς εταιρεία αλλαντικών σε μια εταιρεία τροφίμων.

«Όπως κάθε μεγάλη σύγχρονη βιομηχανία, εμείς στοχεύουμε να κινούμαστε με στρατηγική που θα προβλέπει τις εξελίξεις και θα μας οδηγεί σε διαρκή ανάπτυξη και πρόοδο» λέει ο Aντιπρόεδρος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο BusinessNews. Υπογραμμίζει δε ότι «οι κύριες κατευθύνσεις της στρατηγικής μας προσέγγισης αφορούν στην έρευνα και ανάπτυξη, στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων με την παράλληλη ενίσχυση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας και στην πίστη μας για ποιότητα». Εξηγώντας μάλιστα τι σημαίνει η μετατροπή της Creta Farms σε εταιρεία τροφίμων, μιλά για τους τέσσερις πυλώνες στους οποίους εστιάζει η Διοίκηση: Ο πρώτος αφορά την παραγωγή αλλαντικών, την κύρια δηλαδή έως τώρα δραστηριότητα της Creta Farms. Ο δεύτερος πυλώνας εστιάζει στην παραγωγή -μέσω συνεργασιών με τρίτες εταιρείες- τυριών τύπου φέτας, μοτσαρέλα, γκούντα και τσένταρ. Τον τρίτο πυλώνα δραστηριοποίησης αποτελεί η είσοδος στον κλάδο του snacking με βασικό όχημα την σειρά προϊόντων Εν Ελλάδι Mini. Τέταρτος πυλώνας, μέσα από στρατηγική συνεργασία με τρίτες εταιρείες, η παραγωγή έτοιμων γευμάτων που περιλαμβάνουν σάντουιτς, πίτες και πίτσες, τόσο για τον κλάδο της μαζικής εστίασης όσο και για το λιανεμπόριο.

Επιπλέον η εταιρεία ενισχύει το τελευταίο διάστημα την παρουσία της και σε μία ακόμη κατηγορία. Όπως εξηγεί ο κ. Δομαζάκης, «με την εφαρμογή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων και τεστ DNA στις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής μας, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε ένα φιλέτο κρέατος πολύ ξεχωριστό. Ήδη στην Κρήτη διαθέτουμε κρέας σε τοπικές αλυσίδες αλλά και σε κρεοπωλεία».

Μεταξύ πολλών άλλων, ο ίδιος μάλιστα προαναγγέλλει μια πολύ μεγάλη κίνηση που σύντομα θα ανακοινώσει η εταιρεία και η οποία θα αφορά στην εκτροφή και την παραγωγή κρέατος.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε στο BusinessNews.

22 June 2016
Banner
Banner