Νέος πρόεδρος στην Ένωση Φυλής Χολστάιν ο Ηλίας Κοτόπουλος

15 January 2018

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Φυλής Χολστάιν ο Ηλίας Κοτόπουλος

Μετά τις εκλογές στην Ένωση Φυλής Χολστάιν Ελλάδας την περασμένη Παρασκευή, στο αξίωμα του προέδρου αναδείχτηκε ο πρώην αντιπρόεδρος, Ηλίας Κοτόπουλος, στη θέση του απερχόμενου προέδρου, Θανάση Βασιλέκα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που εκλέχθηκε έχει ως εξής: Χρήστος Ν. Βουλγαρίδης, αντιπρόεδρος, Κώστας Κεφαλάς, ταμίας, Θανάσης Τζελέπης, γενικός γραμματέας, Θανάσης Παπαπαναγιώτου, αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Θεόδωρος Αδαμάκης, μέλος, Αντώνης Κούτρας, μέλος, Κωνσταντίνος Χατζάτογλου, μέλος, Θεόδωρος Σβεντζίδης, μέλος, Στέφανος Μπακαρτζάκης, μέλος και Στυλιανός Χαριζάνης, μέλος.

Αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι: Χρήστος Τσομπάνος και Γιώργος Κλιάμπας

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Τατιανός Γεωργακούδης, Χρήστος Αθ. Βουλγαρίδης, Σταύρος Δαργινάκης

Σε δηλώσεις του, μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος της Ένωση Φυλής Χολστάιν Ελλάδας τόνισε ότι η Πολιτεία χρειάζεται να δώσει τη δέουσα σημασία στην ελληνική αγελαδοτροφία, ώστε να υπάρξουν κίνητρα για την αύξηση της παραγωγής, καθώς έχει τελειώσει η διαδικασία των ποσοστώσεων. Ζήτησε βελτιώσεις στο ασφαλιστικό και φορολογικό πλαίσιο, πάταξη των ελληνοποιήσεων, παρεμβάσεις στο θέμα της γενετικής βελτίωσης και κυρίως ολοκληρωμένη στρατηγική για την ελληνική Αγελαδοτροφία. «Το ζήτημα των capital controls έδειξε ξεκάθαρα πως χρειάζεται πολιτική βούληση για την αυτάρκεια της χώρας σε βασικά είδη τροφίμων. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά χωρίς ελληνικό αγελαδινό γάλα» κατέληξε ο κ. Κοτόπουλος.

15 January 2018
Banner