Multivac – Μεγαλύτερη η ανάγκη για πωλήσεις τροφίμων σε ασφαλείς συσκευασίες

23 April 2020

Multivac – Μεγαλύτερη η ανάγκη για πωλήσεις τροφίμων σε ασφαλείς συσκευασίες

Η νέα πραγματικότητα έχει αλλάξει τις συνήθειες των καταναλωτών και η ανάγκη προσαρμογής της τροφοδοσίας από τους προμηθευτές τροφίμων είναι απολύτως απαραίτητη. Η ανέπαφη παράδοση κατ’ οίκον μαγειρεμένου ή όχι τρόφιμου είναι η νέα τάση και θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Αν και όλη η επιστημονική κοινότητα διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν περιπτώσεις που ο καταναλωτής να έχει μολυνθεί από τον νέο ιό Covid-19 μέσω της κατανάλωσης μολυσμένων φαγητών και σύμφωνα με τα, μέχρι στιγμής, στοιχεία η μετάδοση του ιού μέσω τροφίμων είναι απίθανη, ο καταναλωτής θα πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια ότι το τρόφιμο που θα καταναλώσει δεν έχει εκτεθεί σε μη ελεγχόμενο περιβάλλον. Ο παραγωγός θα πρέπει να πείσει τον υποψήφιο πελάτη ότι στην αλυσίδα παραγωγής και επεξεργασίας έχουν τηρηθεί όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Ένας τρόπος για να πεισθεί ο καταναλωτής, είναι το προϊόν να έχει συσκευασθεί με τις σύγχρονες μεθόδους συσκευασίας. Η συσκευασία του κρέατος σε σακούλες κενού είναι ο ασφαλέστερος και οικονομικότερος τρόπος. Το συσκευασμένο σε κενό αέρος κρέας ή/και κρεατοσκευάσματα, επεξεργασμένα ή όχι, έχει εκτός από μεγαλύτερη ασφάλεια υγιεινής, μεγαλύτερη ευκολία κατά τη μεταφορά και τη διαχείριση. Μπορεί εύκολα να παραδοθεί κατ’ οίκον ανέπαφα με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κρεοπωλεία και εργαστήρια επεξεργασίας κρεάτων, που μέχρι στιγμής είχαν μικρή εμπειρία με την παράδοση, μπορούν να αντισταθμίσουν τις απώλειες πωλήσεων, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, και να στραφούν στις υπηρεσίες ανέπαφης παράδοσης, εφαρμόζοντας συνθήκες υγιεινής μέσω της συσκευασίας σε κενό.

Η Multivac στηρίζει την νέα τάση και απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες που θέλουν να εξελίξουν την επιχείρηση τους, γι’ αυτό προσφέρει σε όλους την δυνατότητα να αποκτήσουν την γερμανική ποιότητα, αξιοπιστία και απρόσκοπτη λειτουργία μηχανών συσκευασίας σε κενό, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Οι μηχανές κενού (καμπάνες) της Multivac είναι η ιδανική επιλογή. Απλές στην χρήση, με στιβαρή κατασκευή υψηλής ποιότητας, εύκολο καθαρισμό και χωρίς δαπανηρές απαιτήσεις συντήρησης. Είναι η εγγύηση για την τέλεια συσκευασία όλων των προϊόντων.

Η Multivac καθιστά την πολυτέλεια και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής προσιτή, χαρίζοντας στον επιχειρηματία την δυνατότητα να συσκευάσει το προϊόν του σε αξιόπιστα και επώνυμα μηχανήματα δίχως να ξοδέψει μια περιουσία για να τα αποκτήσει.

Μένουμε σπίτι και παραλαμβάνουμε τρόφιμα νωπά ή μαγειρεμένα με ασφάλεια, συσκευασμένα με αξιοπιστία από το κρεοπωλείο της γειτονιάς μας.

www.multivac.gr

23 April 2020
Banner
Banner