Μπαλκονάτο… Bovillage στο Κουκάκι

11 June 2018

Μπαλκονάτο… Bovillage στο Κουκάκι

Μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1 στο Κουκάκι.

Η προωθητική δράση στο Balcony διήρκεσε από τις 18 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2018 και οι επισκέπτες του εστιατορίου είχαν την ευκαιρία να γευτούν ξεχωριστές συνταγές ειδικών κοπών του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος, ιδανικές για τις υψηλές απαιτήσεις του χώρου της εστίασης που αναδεικνύουν τα υψηλά χαρακτηριστικά του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος ενώ προσφέρουν κομμάτια τρυφερά και με πλούσια γεύση.

Πρωταγωνιστές ήταν η σπαλομπριζόλα (entrecôte) με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ψητά λαχανικά, η σταβλίσια μπριζόλα (côte de bœuf) με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ανθό αλατιού Μεσολογγίου και πατάτες με δεντρολίβανο, το διάφραγμα (onglet) με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και σάλτσα harissa αλλά και η «αράχνη» -μια ξεχωριστή γαλλική κοπή (araignée)- με μαρμελάδα λεμονιού και τσίλι, και πουρέ καρότου.

Σκοπός της δράσης ήταν, μέσα από αυτήν τη γευστική εμπειρία, να γνωρίσουν οι καταναλωτές -αλλά και οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης- τις αξίες της μάρκας Bovillage και να γευτούν την ξεχωριστή του ποιότητα. «Η μάρκα Bovillage είναι συνώνυμη του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος ποιότητας από τις κρεοπαραγωγικές φυλές όπως η Charolaise, η Limousine και η Blonde d’Aquitaine που εκτρέφονται με φυσικό & εκτατικό τρόπο. Η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία των μεγάλων παραγωγών της επιτρέπει την παράδοση ενός προϊόντος ανώτατης ποιότητας και γεύσης» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε απολογιστική ανακοίνωση οι διοργανωτές της προωθητικής δράσης, που δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιτυχία της ενέργειας.

11 June 2018
Banner