Μέχρι 18 Δεκεμβρίου, δήλωση συμμετοχής για την αποστολή Χόγκαν στο Ντουμπάι

11 December 2018

Μέχρι 18 Δεκεμβρίου, δήλωση συμμετοχής για την αποστολή Χόγκαν στο Ντουμπάι

Πρόσκληση για συμμετοχή στην επιχειρηματική αντιπροσωπεία που θα συνοδεύσει τον Επίτροπο Φιλ Χόγκαν στην εμπορική αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), απευθύνει η Κομισιόν.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2019 (16-19/2) και ο κ. Χόγκαν θα συνοδεύεται από ευρωπαϊκές εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής. Θα δοθεί η ευκαιρία να συνδυαστούν οι επίσημες επισκέψεις του Επιτρόπου σε Εμιρατινούς ομολόγους του, με δραστηριότητες προώθησης στις οποίες θα πάρουν μέρος οι επιχειρηματίες που θα τον συνοδεύουν. Αυτές μάλιστα οι δραστηριότητες αναμένεται να περιλαμβάνουν σεμινάρια για τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς και των καταναλωτών, επισκέψεις σε καταστήματα λιανικής, ευκαιρίες δικτύωσης και επίσκεψη της έκθεσης Gulfood.

Στην πρόσκληση που απευθύνει η Κομισιόν, διευκρινίζεται ότι τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες και ότι μόνο ένα πρόσωπο ανά εταιρεία ή οργανισμό θα πάρει επισήμως μέρος στην αποστολή.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την διαδικτυακή αίτηση μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2018 στον σύνδεσμο https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAgriUAEDubai2019

Εδώ το σχέδιο προγράμματος της αποστολής.

11 December 2018
Banner
Banner