Meat News Τ. 9 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 October 2013

Meat News Τ. 9

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

Περιεχόμενα:

  • Η εκτροφή του μαύρου χοίρου πρότυπο αναπτυξιακό μοντέλο. Μια πολύ ελπιδοφόρα προσπάθεια παραγωγικής ανάπτυξης μιας παραδοσιακής ελληνικής φυλής. Μιλούν: Νίκος Φωτιάδης, Αναγνώστης Αργυρίου, Αντώνης Στρουμπούλης.
  • Σκέψεις και υπολογισμοί για την ελληνική κτηνοτροφία. Ο επίκουρος καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Γεώργιος Βαλεργάκης, καταθέτει μια προσεγγιστική ανάλυση των στοιχείων σφαγών του 2012.
  • Πόσο κρέας τρώνε οι Ευρωπαίοι. Εκπλήξεις από τα στοιχεία της κατά κεφαλήν κατανάλωσης του FAO.
  • Αποφάσεις για κρίσιμες κινήσεις στο 25μελές της ΠΟΚΚ. Αποστολή στη Θεσσαλονίκη.
  • Μειώθηκε η εισφορά στο εισαγόμενο γάλα. Απανωτά πλήγματα για την ελληνική κτηνοτροφία.
  • Η γενική γραμματέας του ΣΕΒΕΚ, Δέσποινα Μπακιρλή, γράφει για τη διαθρεπτική αξία των προϊόντων με βάση το κρέας και των παρασκευασμάτων κρέατος.
  • Ο πρόεδρος της ΠΟΚΚ, Θωμάς Χαρίσης, απευθύνει επιστολή στους κρεοπώλες.
  • Ο διαγωνισμός βιτρίνας συνεχίζεται
  • Κι ακόμη: 6 σελίδες με διεθνείς ειδήσεις, ένα δισέλιδο με νέα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας, επιχειρηματικές ειδήσεις, σχόλια κ.λπ.
  • Και ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος.
02 October 2013