Meat News Τ. 8 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 September 2013

Meat News Τ. 8

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Περιεχόμενα:

  • «Σε ισχύ οι νέες αγορανομικές διατάξεις για το κρέας». Μαζί με το Μeat Νews Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί αναλυτικό ένθετο.
  • «Υπάρχουν περιθώρια αύξησης της ζωικής παραγωγής». Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλά στο Meat News για τις προτεραιότητες και τις προϋποθέσεις επανεκκίνησης της κτηνοτροφίας.
  • «Το κρεοπωλείο συντηρεί έναν ολόκληρο κόσμο». Ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, Νίκος Εμμανουηλίδης, μιλά εφ’ όλης της ύλης.
  • «Να σταματήσει η εγκατάλειψη της χοιροτροφίας». Ο πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτρόφων, Γιάννης Μπούρας, διακρίνει τάση φυγής στο επάγγελμα.
  • Ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Ρεκλείτης μιλά στο Meat Νews για τις αλλαγές που έγιναν καλοκαιριάτικα.
  • Μικρή πτώση εσόδων, συγκράτηση ζημιών για τη Βιομηχανία Αλλαντικών το 2012. Τι δείχνουν τα οικονομικά αποτελέσματα 22 βιομηχανιών του κλάδου. Ο Γιώργος Πασσιάς γράφει και τονίζει πως ο κλάδος επέδειξε αντοχή.
  • "Καρμίνιο" - Το τέλος της ως χρωστική για τρόφιμα; Γράφει ο χημικός Δρ. Β. Τσουκαλάς.
  • Ποιές είναι οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων από τη νέα υγειονομική νομοθεσία; Γράφει η επόπτρια Δημόσιας Υγείας Μ. Δαουτάκου.
  • Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη.
  • Οι 3 βιτρίνες κρεοπωλείων για το μήνα Σεπτέμβριο παρουσιάζονται στην ενότητα για τη βιτρίνα του μήνα.

02 September 2013