ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013
Περιεχόμενα:
- «Σε ισχύ οι νέες αγορανομικές διατάξεις για το κρέας». Μαζί με το Μeat Νews Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί αναλυτικό ένθετο.
- «Υπάρχουν περιθώρια αύξησης της ζωικής παραγωγής». Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλά στο Meat News για τις προτεραιότητες και τις προϋποθέσεις επανεκκίνησης της κτηνοτροφίας.
- «Το κρεοπωλείο συντηρεί έναν ολόκληρο κόσμο». Ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, Νίκος Εμμανουηλίδης, μιλά εφ’ όλης της ύλης.
- «Να σταματήσει η εγκατάλειψη της χοιροτροφίας». Ο πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτρόφων, Γιάννης Μπούρας, διακρίνει τάση φυγής στο επάγγελμα.
- Ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Ρεκλείτης μιλά στο Meat Νews για τις αλλαγές που έγιναν καλοκαιριάτικα.
- Μικρή πτώση εσόδων, συγκράτηση ζημιών για τη Βιομηχανία Αλλαντικών το 2012. Τι δείχνουν τα οικονομικά αποτελέσματα 22 βιομηχανιών του κλάδου. Ο Γιώργος Πασσιάς γράφει και τονίζει πως ο κλάδος επέδειξε αντοχή.
- "Καρμίνιο" - Το τέλος της ως χρωστική για τρόφιμα; Γράφει ο χημικός Δρ. Β. Τσουκαλάς.
- Ποιές είναι οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων από τη νέα υγειονομική νομοθεσία; Γράφει η επόπτρια Δημόσιας Υγείας Μ. Δαουτάκου.
- Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη.
- Οι 3 βιτρίνες κρεοπωλείων για το μήνα Σεπτέμβριο παρουσιάζονται στην ενότητα για τη βιτρίνα του μήνα.