Meat News Τ. 5 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 May 2013

Meat News Τ. 5

ΜΑΪΟΣ 2013

Περιεχόμενα:

  • Αφιέρωμα: Τα πάνω-κάτω σε αδειοδοτήσεις, ελέγχους. Ο νέος Υγειονομικός Κανονισμός που τίθεται σε εφαρμογή φέρνει μεγάλες αλλαγές. Παραμένει ερωτηματικό η ενιαία εφαρμογή του.
  • Νέα μείωση των εισαγωγών το 2012. Ποιες χώρες - προμηθευτές έβλαψε η δυσπραγία των ελληνικών νοικοκυριών.
  • Συνέντευξη: Φρανκ Σαρλέ, υπεύθυνος εξαγωγών για την Ελλάδα της Bigard. Μιλά για τη σχέση του Ομίλου με τη χώρα μας και  σημειώνει: "παρακολουθούμε με ευαισθησία τις αλλαγές".
  • Η ελληνική πτηνοτροφία κινδυνεύει με αφανισμό. Συνέντευξη με τον Απόστολο Ζιώγα, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών.
  • To υψηλό κόστος του φθηνού κρέατος. Μια ανάλυση από τη LE MONDE DIPLOMATIQUE.
  • Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Οδηγό Υγιεινής Πρακτικής για τις εγκαταστάσεις παραγωγής προϊόντων κρέατος.
  • ​Ας κάνουμε πραγματικότητα το λογότυπο της ΠΟΚΚ. Σχολιάζει ο Σάββας Κεσίδης.
  • Δυο σελίδες με νέα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών.
  • Βασίλης Παλιούρας: Ο τυχερός κρεοπώλης στην κλήρωση του Meat News.
  • Κι ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων.

02 May 2013