
ΜΑΪΟΣ 2014
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα βιομηχανικός εξοπλισμός: Αυτοματισμός και υγιεινή οδηγούν την επεξεργασία κρέατος. Χρήσιμες πληροφορίες για όσους σχεδιάζουν να επενδύσουν στον τομέα του κρέατος. Μιλούν: Δήμος Βασίβαγλης, Μανώλης Ιορδανίδης, Θωμάς Σιββάς.
- Συντήρηση και εκτίμηση της ποιότητας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων. Η συζήτησης που έγινε στο Meat Forum 2014.
- Πού πάνε τα παραδοσιακά κρεοπωλεία; Γράφει ο Σωτήρης Ναυπλιώτης
- Συνέντευξη με τον Charles Baughan: Ο Άγγλος που έχει κάνει τα λουκάνικα… θρησκεία.
- Η Ισπανία αγνοεί τις συστάσεις για διπλασιασμό του ΦΠΑ στο κρέας.
Κι ακόμα κάθε μήνα:
- Δυο σελίδες από την Ένωση Κρεοπωλών της Αθήνας
- Μια σελίδα με παρουσιάσεις επαγγελματικών αυτοκινήτων
- Ο διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου
- Ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος