Meat News Τ. 16 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 May 2014

Meat News Τ. 16

ΜΑΪΟΣ 2014

Περιεχόμενα:

  • Αφιέρωμα βιομηχανικός εξοπλισμός: Αυτοματισμός και υγιεινή οδηγούν την επεξεργασία κρέατος. Χρήσιμες πληροφορίες για όσους σχεδιάζουν να επενδύσουν στον τομέα του κρέατος. Μιλούν: Δήμος Βασίβαγλης, Μανώλης Ιορδανίδης, Θωμάς Σιββάς.
  • Συντήρηση και εκτίμηση της ποιότητας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων. Η συζήτησης που έγινε στο Meat Forum 2014.
  • Πού πάνε τα παραδοσιακά κρεοπωλεία; Γράφει ο Σωτήρης Ναυπλιώτης
  • Συνέντευξη με τον Charles Baughan: Ο Άγγλος που έχει κάνει τα λουκάνικα… θρησκεία.
  • Η Ισπανία αγνοεί τις συστάσεις για διπλασιασμό του ΦΠΑ στο κρέας.
Κι ακόμα κάθε μήνα:
  • Δυο σελίδες από την Ένωση Κρεοπωλών της Αθήνας
  • Μια σελίδα με παρουσιάσεις επαγγελματικών αυτοκινήτων
  • Ο διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου
  • Ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος
02 May 2014