Meat News Τ. 13 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 February 2014

Meat News Τ. 13

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Περιεχόμενα:

  • Κρεοπωλείο με... υπεύθυνη δήλωση. Τι αλλάζει στην αδειοδότηση - απλοποίηση για τα μικτά καταστήματα τροφίμων
  • Συνέντευξη με την Ιλόνκα Αβράμοβα, πρόεδρο του Συνδέσμου Επεξεργαστών Κρέατος της Βουλγαρίας: Σημάδια αντοχής για τη βουλγάρικη βιομηχανία κρέατος
  • Αποστολή στα πιο γνωστά ευρωπαϊκά σφαγεία. Ρεπορτάζ στις μονάδες της Vion Food Group στο Boxtel της Ολλανδίας και το Moksel της Γερμανίας
  • Απόπειρα τακτοποίησης και αμφιλεγόμενες ρυθμίσεις στο νέο νόμο του ΥΠΑΑΤ
  • Επιστροφή στον πλανόδιο κρεοπώλη;
  • Τι εισηγούνται ευρωβουλευτές για τις απάτες στα τρόφιμα
  • Θέμα ολίγων εβδομάδων η ρύθμιση για τα πρόσθετα
  • Η Ουγγαρία μείωσε το ΦΠΑ στο χοιρινό κρέας

Κι ακόμα:

  • Ο διαγωνισμός βιτρίνας συνεχίζεται
  • Το δισέλιδο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
  • Και ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος
02 February 2014