
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014
Περιεχόμενα:
- Κρεοπωλείο με... υπεύθυνη δήλωση. Τι αλλάζει στην αδειοδότηση - απλοποίηση για τα μικτά καταστήματα τροφίμων
- Συνέντευξη με την Ιλόνκα Αβράμοβα, πρόεδρο του Συνδέσμου Επεξεργαστών Κρέατος της Βουλγαρίας: Σημάδια αντοχής για τη βουλγάρικη βιομηχανία κρέατος
- Αποστολή στα πιο γνωστά ευρωπαϊκά σφαγεία. Ρεπορτάζ στις μονάδες της Vion Food Group στο Boxtel της Ολλανδίας και το Moksel της Γερμανίας
- Απόπειρα τακτοποίησης και αμφιλεγόμενες ρυθμίσεις στο νέο νόμο του ΥΠΑΑΤ
- Επιστροφή στον πλανόδιο κρεοπώλη;
- Τι εισηγούνται ευρωβουλευτές για τις απάτες στα τρόφιμα
- Θέμα ολίγων εβδομάδων η ρύθμιση για τα πρόσθετα
- Η Ουγγαρία μείωσε το ΦΠΑ στο χοιρινό κρέας
Κι ακόμα:
- Ο διαγωνισμός βιτρίνας συνεχίζεται
- Το δισέλιδο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Και ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος