- Αφιέρωμα: Φιλοσοφία εξωστρέφειας από το ελληνικό κρέας πουλερικών. Αλματώδης ανάπτυξη των εξαγωγών τα τελευταία χρόνια και προϋποθέσεις για περαιτέρω αύξηση
- Συνέντευξη με τον Θοδωρή Ρούσσο, έφορο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής "Ταξιάρχες": Τα κρεοπωλεία της Αθήνας στην εφαρμογή Taxiarxes Gourmeat
- Αύξηση 2,2% στην παγκόσμια παραγωγή κρέατος βλέπει για το 2021 ο FAO
- Ανάγκη περαιτέρω συζήτησης για το πρότυπο AGRO 8. Οι απόψεις του Ινστιτούτου Προϊόντων Κρέατος για το "πιστοποποιημένο χοιρινό κρέας".
- Κατάργηση των κλουβιών για τα εκτρεφόμενα ζώα θα προτείνει η Κομισιόν
- Επιστημονική "οχύρωση" θέσεων για το NutriScore επιδιώκει η κυβέρνηση
- "Περίοδος χάριτος" για τη διακίνηση κρεάτων από Μ. Βρετανία στη Β. Ιρλανδία
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για το κρεοπωλείο από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος