- Αφιέρωμα: Ποιο ήταν τo αποτύπωμα της πανδημίας στις εισαγωγές κρέατος το 2020. Σημαντική μείωση στο χοιρινό, κέρδη για τη Ισπανία. Ανάλυση των στοιχείων από τον Νίκο Ναυπλιώτη
- Συνέντευξη με την Αγγελική Οικονόμου, πρόεδρο ΣΕΒΕΚ: Η ενίσχυση των εξαγωγών αποτελεί διαρκή προτεραιότητα
- Ρεπορτάζ για το 2ο Σεμινάριο σύγχρονου δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος με τον Λάζαρο Ράπτη, που πραγματοποίησε το Meat News στις 14/4
- Πώς άλλαξε τις εξαγωγές η ψηφιακή πλατφόρμα EasyAgroExpo. Γράφει η Μαίρη Γιαννιού, από τη Δ/νση Υγείας των Ζώων του ΥΠΑΑΤ
- Αυξάνεται η κατανάλωση χοιρινού και πουλερικών στην Ευρώπη. Πού δείχνουν οι τάσεις για παραγωγή, εξαγωγές και τιμές. Η έκθεση της Κομισιόν των Βραχυπρόθεσμων Προοπτικών για τις Αγορές Αγροτικών Προϊόντων
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για το κρεοπωλείο από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος