- Συνέντευξη με την Φωτεινή Αραμπατζή, υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: Δέσμευση για πάταξη των ελληνοποιήσεων και στόχος η αύξηση της παραγωγής κρέατος
- Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για το κρεοπωλείο: Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης και οι κρεοπώλες, Γιώργος και Αλέξανδρος Ψυχογυιός, Βασίλης Τσιλιγκίρης και Βαγγέλης Παραβατός παρουσιάζουν από μια συνταγή
- Συνέντευξη με τον Λάζαρο Ράπτη, R&D Chef, σύμβουλο γαστρονομίας: Το δημιουργικό κρεατοσκεύασμα απαιτεί μια άλλη αντίληψη για το κρέας
- Συνέντευξη με την Βασιλική Ζαφειροπούλου, πρόεδρο Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνιάτρων Δημοσίων Υπαλλήλων - ΠΕΚΔΥ: Η πρόσληψη κτηνιάτρων δεν είναι πολυτέλεια
- Η «Ενιαία Υγεία» προϋπόθεση για την καταπολέμηση της μικροβιακής αντοχής
- Οι εργασίες του Συνεδρίου της UECBV στην Αθήνα
Και όπως σε κάθε τεύχος:
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Ο διαγωνισμός βιτρίνας
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος