
- Αφιέρωμα: Η αλυσίδα του κρέατος στην ψηφιακή εποχή. Πλατφόρμες και έξυπνη τεχνολογία μετασχηματίζουν την διαδρομή "από τη φάρμα στο πιάτο"
- Συνέντευξη με τον Λεωνίδα Μαθιουλάκη. Η εμπειρία να αγωνίζεσαι για το εθνόσημο
- Επιστήμη. Νέες τεχνολογίες ποιοτικής κατάταξης των σφάγιων
- Μπρα ντε φερ για την κατοχύρωση του Γύρου ΕΠΙΠ
- Ανάλυση. Υποχώρηση της παγκόσμιας παραγωγής κρέατος αναμένεται το 2019
- Η Αφρικανική Πανώλη αναδιατάσσει τον κλάδο του χοιρινού παγκοσμίως
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη. Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης προτείνει
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Ο διαγωνισμός για τη βιτρίνα του μήνα
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος