Meat News T.63 Αναζήτηση στο Αρχείο

13 September 2018

Meat News T.63

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Περιεχόμενα:

  • Αφιέρωμα: Εξοπλισμός κρεοπωλείου -Κρίσιμη η ισορροπία ανάμεσα στον εκσυγχρονισμό και την παράδοση
  • Ὸψον: ελάχιστη διατηρησιμότητα / ανάλωση κατά προτίμηση, ανάλωση έως; Άρθρο του Καθ. Σ. Ραμαντάνη
  • Η πρώτη ανακοίνωση του 6ου Συνεδρίου Το Κρέας και τα Προϊόντα του
  • Η βιτρίνα ενός κρεοπωλείου, από τον Chef Tάσο Ανδρεάδη
  • Θέμα: Πιο ευάλωτες σε πυρκαγιές, οι περιοχές χωρίς αιγοπρόβατα

Και ακόμα, όπως κάθε μήνα:

  • Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης προτείνει ένα παρασκεύασμα
  • Ο Νίκος Λουπάκης παρουσιάζει νέα επαγγελματικά αυτοκίνητα
  • Διαγωνισμός βιτρίνας
  • Όλη η ελληνική και διεθνής επικαιρότητα
  • Νέα της αγοράς
  • Ένας πλήρης Εμπορτικός Κατάλογος
13 September 2018