
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα: Εξοπλισμός κρεοπωλείου -Κρίσιμη η ισορροπία ανάμεσα στον εκσυγχρονισμό και την παράδοση
- Ὸψον: ελάχιστη διατηρησιμότητα / ανάλωση κατά προτίμηση, ανάλωση έως; Άρθρο του Καθ. Σ. Ραμαντάνη
- Η πρώτη ανακοίνωση του 6ου Συνεδρίου Το Κρέας και τα Προϊόντα του
- Η βιτρίνα ενός κρεοπωλείου, από τον Chef Tάσο Ανδρεάδη
- Θέμα: Πιο ευάλωτες σε πυρκαγιές, οι περιοχές χωρίς αιγοπρόβατα
Και ακόμα, όπως κάθε μήνα:
- Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης προτείνει ένα παρασκεύασμα
- Ο Νίκος Λουπάκης παρουσιάζει νέα επαγγελματικά αυτοκίνητα
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Όλη η ελληνική και διεθνής επικαιρότητα
- Νέα της αγοράς
- Ένας πλήρης Εμπορτικός Κατάλογος