Meat News T.57 Αναζήτηση στο Αρχείο

05 February 2018

Meat News T.57

  • Αφιέρωμα. Το κλειδί για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων κρατά η συσκευασία. Ποιες είναι οι επόμενες στοχεύσεις του κλάδου προκειμένου να απαντήσει στο πρόβλημα
  • Συνέντευξη -Λούκα Τσεράνι: Η βιομηχανία κρέατος μέσω της συσκευασίας προσφέρει μια αξία
  • Συνέντευξη - Γιάννης Κωτσέλης: Η εκπαίδευση στο κρέας χρειάζεται τον… ειδικό της
  • Meet the Lamb: Δυναμική εκκίνηση για το 2018 με μεγάλη εκδήλωση
  • Άμεση εγγραφή στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων

Και ακόμα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη. Κάθε μήνα δημιουργεί ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Ο Νίκος Λουπάκης παρουσιάζει νέα αυτοκίνητα

05 February 2018