ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα. Το κλειδί για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων κρατά η συσκευασία. Ποιες είναι οι επόμενες στοχεύσεις του κλάδου προκειμένου να απαντήσει στο πρόβλημα
- Συνέντευξη -Λούκα Τσεράνι: Η βιομηχανία κρέατος μέσω της συσκευασίας προσφέρει μια αξία
- Συνέντευξη - Γιάννης Κωτσέλης: Η εκπαίδευση στο κρέας χρειάζεται τον… ειδικό της
- Meet the Lamb: Δυναμική εκκίνηση για το 2018 με μεγάλη εκδήλωση
- Άμεση εγγραφή στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων
Και ακόμα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη. Κάθε μήνα δημιουργεί ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Ο Νίκος Λουπάκης παρουσιάζει νέα αυτοκίνητα