Meat News T.56 Αναζήτηση στο Αρχείο

15 January 2018

Meat News T.56

  • Αφιέρωμα: To κρέας ωρίμανσης κερδίζει φίλους
  • Θέμα: Γλίτωσε προσώρας ο ελληνικός Γύρος από τις… ευρωπαϊκές παρερμηνείες
  • Συνέντευξη με τον Ι. Αμβροσιάδη: Ακατανόητη ολιγωρία να μην έχει κατοχυρωθεί ακόμη ο Γύρος
  • Διευκρινίσεις από τον ΕΦΕΤ για την εκπαίδευση των Κρεοπωλών
  • Θετικός ο Χριστουγεννιάτικος τζίρος των κρεοπωλείων
  • Πώς θα είναι η αγορά κρέατος στην Ε.Ε. το 2030
  • Τροποποιήσεις στις απαιτήσεις θερμοκρασίας του κρέατος κατά τη μεταφορά

Και ακόμα:

  • Προτάσεις για το κρεοπωλείο από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Σελίδα για το επαγγελαμτικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
  • Διαγωνισμός βιτρίνας

15 January 2018