
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα: To κρέας ωρίμανσης κερδίζει φίλους
- Θέμα: Γλίτωσε προσώρας ο ελληνικός Γύρος από τις… ευρωπαϊκές παρερμηνείες
- Συνέντευξη με τον Ι. Αμβροσιάδη: Ακατανόητη ολιγωρία να μην έχει κατοχυρωθεί ακόμη ο Γύρος
- Διευκρινίσεις από τον ΕΦΕΤ για την εκπαίδευση των Κρεοπωλών
- Θετικός ο Χριστουγεννιάτικος τζίρος των κρεοπωλείων
- Πώς θα είναι η αγορά κρέατος στην Ε.Ε. το 2030
- Τροποποιήσεις στις απαιτήσεις θερμοκρασίας του κρέατος κατά τη μεταφορά
Και ακόμα:
- Προτάσεις για το κρεοπωλείο από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Σελίδα για το επαγγελαμτικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Διαγωνισμός βιτρίνας