ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα. Κρέας με προέλευση και από την ταμειακή. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το ν/σ για την προέλευση. Οι θέσεις των φορέων
- Ρεπορτάζ από το Συνέδριο της ΠΟΚΚ
- Πόσο κοστίζει το κρέας και πόσο εύκολα το αγοράζουν σε 52 χώρες του κόσμου.
- Πρώτης και δεύτερης κατηγορίας καταναλωτές στην Ευρώπη
- Συνέντευξη με τον Μιχάλη Βερτούδο, πρόεδρο του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου
- Νέο Οργανόγραμμα στο ΥΠΑΑΤ
- Δυναμική παρουσία των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ
- Η ετήσια βραδιά Bovillage
και ακόμα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Νέα της αγοράς
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος