
ΙΟΥΝΙΟΣ 2017
Περιεχόμενα:
- ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Μοσχάρι και πουλερικά έσπρωξαν πιο ψηλά τις εισαγωγές. Τα στατιστικά στοιχεία για το 2016
- Το MEET THE LAMB στην Ιταλία. Αποστολή στο Μιλάνο
- Συνέντευξη με τον Λ. Γίτσα, πρόεδρο της ΕΔΟΚ: Εθνικός σχεδιασμός για την προώθηση του ελληνικού πρόβειου κρέατος
- Οι αλλαγές που έφερε το συμπληρωματικό μνημόνιο του Μαΐου
- Σάββας Κεσίδης: Ο κλάδος μας θα συνεχίσει να αντιστέκεται
- Νίκος Παπαλαμπόπουλος: Πρέπει να αγαπάμε το κρέας
- Νομοθεσία: Πώς λειτουργεί η απλή γνωστοποίηση
Και ακόμα:
- Ο διαγωνισμός βιτρίνας
- Δυο σελίδες από την Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος