
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Περιεχόμενα:
- Meet the Lamb από το 2017 και για τρία χρόνια. Πρόγραμμα προώθησης πρόβειου κρέατος από την ΕΔΟΚ
- Συνέντευξη με τον Αθανάσιο Βλάχο, Διευθ. Σύμβουλο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ: Οι δράσεις μας έχουν στόχο την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής
- Καλή αρχή με φιλοδοξίες από τους εκτροφείς βραχυκερατικής
- Λιγότερο αλλά και φθηνότερο κρέας κατανάλωσαν τα νοικοκυριά το 2015
- Συνέδριο για την περιαστική κτηνοτροφία τον Νοέμβριο
- Τις βάσεις για την πιστοποίηση του παραδοσιακού κρεοπωλείου θέτει η ΠΟΚΚ
- Η Σχολή MEAT PRO προσφέρει εμπειρία εκπαίδευσης
Και ακόμα:
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος