
ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα. Μειώθηκαν οι εισαγωγές κρέατος το 2015. Ο ρόλος που έπαιξε η οικονομική κρίση - Ποιο μερίδιο απέσπασαν οι εμπορικοί εταίροι της Ελλάδας
- Επένδυση στην υγιεινή και την ποιότητα. Μια εποικοδομητική ημερίδα για τα σφαγεία, οργανωμένη από την ΕΔΟΚ
- Έκθεση. «Συνάντηση κορυφής» στην IFFA ’16
- Νέα απόφαση για την ποιοτική κατάταξη των σφάγιων χοίρων
- Νέος Κανονισμός για την αναπαραγωγή των ζώων
- Meet the Lamb. Πρόγραμμα προβολής πρόβειου κρέατος από την ΕΔΟΚ
- Οι εκτροφείς της Βραχυκερατικής συν-ενώνονται
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Ν. Θεσπρωτίας, Θεόδωρο Γόγολο
Και όπως κάθε μήνα:
- Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης δημιουργεί μια πρόταση για τον κρεοπώλη
- Οι βιτρίνες του μήνα
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος