Meat News T. 39 Αναζήτηση στο Αρχείο

06 June 2016

Meat News T. 39

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Περιεχόμενα:

  • Αφιέρωμα. Μειώθηκαν οι εισαγωγές κρέατος το 2015. Ο ρόλος που έπαιξε η οικονομική κρίση - Ποιο μερίδιο απέσπασαν οι εμπορικοί εταίροι της Ελλάδας
  • Επένδυση στην υγιεινή και την ποιότητα. Μια εποικοδομητική ημερίδα για τα σφαγεία, οργανωμένη από την ΕΔΟΚ
  • Έκθεση. «Συνάντηση κορυφής» στην IFFA ’16
  • Νέα απόφαση για την ποιοτική κατάταξη των σφάγιων χοίρων
  • Νέος Κανονισμός για την αναπαραγωγή των ζώων
  • Meet the Lamb. Πρόγραμμα προβολής πρόβειου κρέατος από την ΕΔΟΚ
  • Οι εκτροφείς της Βραχυκερατικής συν-ενώνονται
  • Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Ν. Θεσπρωτίας, Θεόδωρο Γόγολο

Και όπως κάθε μήνα:

  • Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης δημιουργεί μια πρόταση για τον κρεοπώλη
  • Οι βιτρίνες του μήνα
  • Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος
06 June 2016