- Ο απολογισμός της αγοράς κρέατος για το 2020. Οι επιπτώσεις και οι αλλαγές που επέφερε η πανδημία. Μιλούν: Γ. Αργυρίου, Γ. Κασίδης, Δ. Παρράς, Χρ. Πιρπιρής, Γ. Φασουλάς.
- Οι αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής στην εποχή του Covid-19. Γράφει ο Δρ. Αντώνης Παπαδάκης.
- Πόσο θα μειωθεί η κατανάλωση κρέατος στην Ε.Ε. την επόμενη δεκαετία. Οι εκτιμήσεις της Κομισιόν για τη δεκαετία 2020-2030
- Brexit χωρίς δασμούς και ποσοστώσεις
- Ευκαιρίες για την μεταποίηση κρέατος στον Αναπτυξιακό Νόμο. Γράφει ο Αλέξανδρος Μπουζούδης
Κσι όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Η βιτρίνα του μήνα
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη