Meat News T.62 Αναζήτηση στο Αρχείο

06 July 2018

Meat News T.62

  • Αφιέρωμα - Πού δείχνει το μέλλον της αιγοπροβατοτροφίας. To ελληνικό αιγοπρόβειο κρέας έχει –υπό όρους– πολλές προοπτικές. Αειφορία, καινοτομία, ποιότητα και μοναδικότητα, η πυξίδα ανασυγκρότησης του κλάδου
  • Συνέντευξη - Εμμανουήλ Δομαζάκης, νέος πρόεδρος ΣΕΒΕΚ: Βασικό στόχος του Συνδέσμου η υποστήριξη των επιχειρήσεων σε κάθε αναπτυξιακή τους προσπάθεια
  • Μέτρα και αντίμετρα ανατρέπουν ισορροπίες στο διεθνές εμπόριο
  • Κοινή μεθοδολογία για τη σύγκριση της ποιότητας των τροφίμων
  • Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Έδεσσας, Χρ. Πρασσά
  • Εκτός ΕΔΟΚ και οι εμπορικοί αντιπρόσωποι κρέατος
  • Πρόγραμμα προώθησης υπέβαλε ο ΣΕΒΕΚ

Επίσης:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
  • Διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου

06 July 2018