Meat News T.60 Αναζήτηση στο Αρχείο

10 May 2018

Meat News T.60

ΜΑΪΟΣ 2018

Περιεχόμενα:

  • Αφιέρωμα. Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στο κρέας την επόμενη διετία
  • Αναπάντητα ακόμη τα ερωτήματα για την αναγραφή της προέλευσης στην ταμειακή μηχανή
  • Συνέντευξη. Δημήτρης Αυλωνίτης, Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή: Εντυπωσιακά αποτελέσματα από το συντονισμό των ελέγχων
  • Θέμα. Απλοποίηση, απελευθέρωση, αναζωογόνηση. Κατάργηση περιορισμών, μεταρρυθμίσεις και άλλες ιδέες της κομισιόν για το λιανεμπόριο του 21ου αιώνα
  • Το γερμανικό κρέας παρουσιάζεται. Ρεπορτάζ από την εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου
  • Συνέντευξη με τον Κώτσα Φιωτάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Κρεοπωλών Ν. Χανίων

Και ακόμα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Παρουσιάσεις επαγγελματικών αυτοκινήτων από τον Νίκο Λουπάκη
  • Διαγωνισμός βιτρίνας
  • Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων
10 May 2018