ΜΑΪΟΣ 2018
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα. Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στο κρέας την επόμενη διετία
- Αναπάντητα ακόμη τα ερωτήματα για την αναγραφή της προέλευσης στην ταμειακή μηχανή
- Συνέντευξη. Δημήτρης Αυλωνίτης, Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή: Εντυπωσιακά αποτελέσματα από το συντονισμό των ελέγχων
- Θέμα. Απλοποίηση, απελευθέρωση, αναζωογόνηση. Κατάργηση περιορισμών, μεταρρυθμίσεις και άλλες ιδέες της κομισιόν για το λιανεμπόριο του 21ου αιώνα
- Το γερμανικό κρέας παρουσιάζεται. Ρεπορτάζ από την εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου
- Συνέντευξη με τον Κώτσα Φιωτάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Κρεοπωλών Ν. Χανίων
Και ακόμα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Παρουσιάσεις επαγγελματικών αυτοκινήτων από τον Νίκο Λουπάκη
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων