Meat News Τ. 3 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 March 2013

Meat News Τ. 3

MΑΡΤΙΟΣ 2013

Περιεχόμενα:

  • Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, Ελευθέριος Γίτσας, μιλά για το εγχείρημα της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος και τονίζει: Ώριμες πλέον οι συνθήκες.
  • Απαραίτητη μια μακροχρόνια εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη του τομέα κρέατος. O κ. Γιώργος Οικονόμου, εντεταλμενος σύμβουλος του ΣΕΒΕΚ, καταθέτει τη δική του άποψη.
  • Το αλογίσιο κρέας έθεσε σε δοκιμασία τους ακνόνες ασφαλεία της Ε.Ε. Η πίεση για φθηνότερο κρέας, οδηγεί τη βιομηχανία σε ακραίες «λύσεις».
  • Χαράλαμπος Φλωρίδης: Οι προοπτικές διακίνησης κρέατος στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
  • Ο παρακείμενος χώρος του κρεοπωλείου. Ο διευθυντής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος, Γιάννης Κωτσέλης, καταθέτει την δική του άποψη για τον χώρο παρασκευής προϊόντων κρέατος ενός κρεοπωλείου.
  • Ο ΕΦΕΤ εκπαιδεύει. Ο Βαγγέλης Μουρελάτος, προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαίδευσης του ΕΦΕΤ, δίνει συνέντευξη στο Meat News.
  • Η διαβούλευση έληξε, το νομοσχέδιο θα... δούμε. Ασαφή σημεία και αντιδράσεις – Συναγερμός στον κτηνιατρικό κόσμο για τις εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων – Προβληματισμός και για ΕΦΕΤ.
  • Το λουκάνικο που έγινε... μουσείο. Currywurst - το διατροφικό έμβλημα της γερμανικής πρωτεύουσας.
  • Η Αγορά του Καταναλωτή που διχάζει. 
  • Γαλακτικό οξύ και… με το νόμο.

02 March 2013