Meat News Τ. 22 Αναζήτηση στο Αρχείο

04 December 2014

Meat News Τ. 22

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Περιεχόμενα:

  • Ιδέες από κρεοπώλες για κρεοπώλες. Έξι προτάσεις για γιορτινά παρασκευάσματα που μπορούν να κοσμήσουν την Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του κρεοπωλείου, από ισάριθμα κρεοπωλεία.
  • Αφιέρωμα: Χοιρινό κρέας μεταξύ σταθεροποίησης και ανάκαμψης. Μια χαρτογράφηση της αγοράς και των προβλημάτων του χοίρειου στην Ελλάδα.
  • Νέες απαιτήσεις για τις ενδείξεις στα τρόφιμα. Στις 13/12/2014 η έναρξη εφαρμογής του ΕΚ 1169/ 2011 σχετικά με τις ενδείξεις των προσυσκευασμένων και μη τροφίμων.
  • Συνέντευξη: Ο Ανδρέας Δαρούδης, διευθυντής εκθέσεων της ΔΕΘ-Helexpo μιλά για την έκθεση Detrop.
  • Μιλά ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών, Δημ. Παντόφλατζης.
  • Αντίθετοι οι φορείς με την εισφορά κρέατος.
  • Λαϊκό γλέντι από τους κρεοπώλες στη Βέροια.
  • Προγράμματα προώθησης κρέατος συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε.
Ακόμα:
  • Δυο σελίδες από την Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας.
  • Διεθνείς ειδήσεις.
  • Ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος.
04 December 2014