- Συνέντευξη με τη Δέσποινα Μπακιρλή, πρόεδρο ΣΕΒΕΚ: Οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής βιομηχανίας κρέατος
- Συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζόπουλο, γραμματέα Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών: «Είμαστε στον ίδιο αγώνα με τους κτηνοτρόφους»
- Αφιέρωμα. Εξοπλισμός για την επεξεργασία κρέατος
- Η κατανάλωση κρέατος στο μικροσκόπιο της Σκωτίας
- Τι νέο θα φέρει το καλλιεργημένο κρέας στο ράφι του «κρεοπωλείου»
- Ηθική Προέλευση Κρέατος – η νέα τάση στην αμερικάνικη αγορά κρέατος
- Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά στη γεωργία: Ένα παγκόσμιο καμπανάκι αφύπνισης
- Έρευνα. Αντίστροφη πορεία για την αγορά «φυτικού κρέατος» στην Ευρώπη
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Οι σελίδες της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Εμπορικός κατάλογος. Ένας πλήρης κατάλογος επιχειρήσεων









