Meat News #142 Αναζήτηση στο Αρχείο

06 November 2025

Meat News #142

  • Συνέντευξη με τη Δέσποινα Μπακιρλή, πρόεδρο ΣΕΒΕΚ: Οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής βιομηχανίας κρέατος
  • Συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζόπουλο, γραμματέα Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών: «Είμαστε στον ίδιο αγώνα με τους κτηνοτρόφους»
  • Αφιέρωμα. Εξοπλισμός για την επεξεργασία κρέατος
  • Η κατανάλωση κρέατος στο μικροσκόπιο της Σκωτίας
  • Τι νέο θα φέρει το καλλιεργημένο κρέας στο ράφι του «κρεοπωλείου»
  • Ηθική Προέλευση Κρέατος – η νέα τάση στην αμερικάνικη αγορά κρέατος
  • Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά στη γεωργία: Ένα παγκόσμιο καμπανάκι αφύπνισης
  • Έρευνα. Αντίστροφη πορεία για την αγορά «φυτικού κρέατος» στην Ευρώπη

Και όπως κάθε μήνα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Οι σελίδες της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
  • Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
  • Εμπορικός κατάλογος. Ένας πλήρης κατάλογος επιχειρήσεων
06 November 2025