
- Αφιέρωμα στα πρόσθετα. Πόσο νέα είναι η χρήση των πρόσθετων στο κρέας; Γράφει ο Λάζαρος Ράπτης
- Συνέντευξη με τον νέο πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Δημήτρη Μόσχο: Η νέα εποχή στον ΣΕΚ, τα σοβαρά προβλήματα της κτηνοτροφίας και οι προκλήσεις
- Απειλή για την αιγοπροβατοτροφία η ευλογιά. Διογκώνονται οι θανατώσεις ζώων - Απορρίπτεται ο εμβολιασμός ως λύση - Καθυστερήσεις σε αποζημιώσεις και μέτρα - Αντιπαραθέσεις
- Θέμα. Ήρθε η ώρα για επισκέψιμες επιχειρήσεις κρέατος;
- Τάσεις και προοπτικές στην κατανάλωση κρέατος
- Μειώσεις στην παραγωγή βόειου κρέατος. Ανακατατάξεις στην παγκόσμια αγορά κρέατος το 2025, σύμφωνα με την εκτίμηση της Rabobank
- Νέοι κανόνες και ανατροπές στο παγκόσμιο εμπόριο κρέατος. Τι δείχνει ανάλυση του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Και ένας πλήρης επαγγελματικός κατάλογος