Meat News #140 Αναζήτηση στο Αρχείο

03 September 2025

Meat News #140

  • Αφιέρωμα στα πρόσθετα. Πόσο νέα είναι η χρήση των πρόσθετων στο κρέας; Γράφει ο Λάζαρος Ράπτης
  • Συνέντευξη με τον νέο πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Δημήτρη Μόσχο: Η νέα εποχή στον ΣΕΚ, τα σοβαρά προβλήματα της κτηνοτροφίας και οι προκλήσεις
  • Απειλή για την αιγοπροβατοτροφία η ευλογιά. Διογκώνονται οι θανατώσεις ζώων - Απορρίπτεται ο εμβολιασμός ως λύση - Καθυστερήσεις σε αποζημιώσεις και μέτρα - Αντιπαραθέσεις
  • Θέμα. Ήρθε η ώρα για επισκέψιμες επιχειρήσεις κρέατος;
  • Τάσεις και προοπτικές στην κατανάλωση κρέατος
  • Μειώσεις στην παραγωγή βόειου κρέατος. Ανακατατάξεις στην παγκόσμια αγορά κρέατος το 2025, σύμφωνα με την εκτίμηση της Rabobank
  • Νέοι κανόνες και ανατροπές στο παγκόσμιο εμπόριο κρέατος. Τι δείχνει ανάλυση του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ

Και όπως κάθε μήνα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Διαγωνισμός βιτρίνας
  • Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
  • Και ένας πλήρης επαγγελματικός κατάλογος
03 September 2025
Banner