
- Συνέντευξη με τον Ανδρέα Πούρο: Αλλαγές και καινοτομίες στο χώρο των πρόσθετων υλικών
- Συνέντευξη με τον Alberto Herranz, γεν. διευθυντή INTERPORC: Η ισπανική χοιροτροφία πρωταγωνιστεί στις διεθνείς αγορές με βιώσιμες πρακτικές και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα
- Συνέντευξη με τον Κυριάκο Ιντζόγλου: Πρωτοποριακά συστήματα οπτικής επικοινωνίας
- Ρεπορτάζ από το 8ο Συνέδριο Κρέατος
- Αφιέρωμα Α΄ ύλες. Οι επιχειρήσεις προτείνουν
- Ποιες είναι οι συχνότερες μη συμμορφώσεις με τη νομοθεσία. Γράφει η κτηνίατρος του ΕΦΕΤ, Ευθυμία Πεξαρά
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη