Meat News #134 Αναζήτηση στο Αρχείο

19 February 2025

Meat News #134

  • Συνέντευξη με τον Ανδρέα Πούρο: Αλλαγές και καινοτομίες στο χώρο των πρόσθετων υλικών
  • Συνέντευξη με τον Alberto Herranz, γεν. διευθυντή INTERPORC: Η ισπανική χοιροτροφία πρωταγωνιστεί στις διεθνείς αγορές με βιώσιμες πρακτικές και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα
  • Συνέντευξη με τον Κυριάκο Ιντζόγλου: Πρωτοποριακά συστήματα οπτικής επικοινωνίας
  • Ρεπορτάζ από το 8ο Συνέδριο Κρέατος
  • Αφιέρωμα Α΄ ύλες. Οι επιχειρήσεις προτείνουν
  • Ποιες είναι οι συχνότερες μη συμμορφώσεις με τη νομοθεσία. Γράφει η κτηνίατρος του ΕΦΕΤ, Ευθυμία Πεξαρά

Και όπως κάθε μήνα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
19 February 2025