Meat News #129 Αναζήτηση στο Αρχείο

19 September 2024

Meat News #129

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ στις Α΄ ύλες
  • Θετικός απολογισμός δράσης μιας τριετούς θητείας. Γράφει ο πρόεδρος της ΠΟΚΚ Σάββας Κεσίδης
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος, πρόεδρος κρεοπωλών Αχαΐας: Προκλήσεις και στρατηγικές για την ανάπτυξη του κλάδου
  • Θλίψη για την απώλεια του Χρήστου Πιρπιρή
  • 2ο Συνέδριο ΣΕΒΕΚ στα Ιωάννινα
  • Σύνδεσμο ίδρυσαν οι εταιρείες διαχείρισης ΖΥΠ
  • Οι Έλληνες κρεοτέχνες ανάμεσα σατους καλύτεςρους παγκοσμίως
  • Καλοκαιρινή εμπλοκή με την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών
  • Πόσα τρόφιμα σπαταλούμε; Ποιες ευρωπαϊκές χώρες έχουν τις χειρότερες επιδόσεις στη σπατάλη τροφίμων
  • Καλλιεργημένο κρέας: Μια νέα πραγματικότητα
  • Τέλος η μαγειρική στο σπίτι;
  • Καινοτόμα κρεοπωλεία σε Ευρώπη και Αμερική

Και κάθε μήνα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
  • Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
  • Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων
19 September 2024
Banner