Meat News #125 Αναζήτηση στο Αρχείο

05 April 2024

Meat News #125

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

  • Πασχαλινές προτάσεις. Τρεις προτάσεις κρεατοσκευασμάτων για το κρεοπωλείο, από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη και τους κρεοτέχνες Νίκο Λασκαρέλλη και Βασίλη Τσιλιγκίρη
  • Πασχαλινή αγορά εν αναμονή... Ρεπορτάζ για την Πασχαλινή αγορά.
  • Θέματα της αγοράς κρέατος ενόψει Πάσχα συζητήθηκαν σε σύσκεψη ΠΟΚΚ-ΥΠΑΑΤ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με την Claudine Allain, Υπεύθυνη Διεθνούς Επικοινωνίας & Εστίασης της Interbev: Προσκαλούμε ακόμη περισσότερα κρεοπωλεία να ωφεληθούν από τις ενέργειες προώθησης της Bovillage
  • Σημαντική άνοδος τζίρου για τα κρεοπωλεία το 2023. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
  • Γνωριμία με το Wagyu. Περιγράφει ο Βασίλης Παρίσης
  • Πώς αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές τον πληθωρισμό. Έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Τι δείχνει έρευνα του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Οι 8 τάσεις της παγκόσμιας αγοράς για τις ζωικές και φυτικές πρωτεΐνες
  • Το ισπανικό Jamon Iberico κάνει τη διαφορά
  • Τέσσερα κορυφαία κρεοπωλεία της Ευρώπης
  • Ανερχόμενη η κτηνοτροφία των Δυτικών Βαλκανίων

Και όπως κάθε μήνα:

05 April 2024