Meat News #112 Αναζήτηση στο Αρχείο

13 February 2023

Meat News #112

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Περιεχόμενα:

  • Ένα πολύ παραγωγικό τριήμερο. Ρεπορτάζ από το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του
  • Συνέντευξη: Ιάκωβος Σαγιάς, 50 χρόνια στον εξοπλισμό του κρεοπωλείου
  • Αφιέρωμα: Εξοπλισμός των επιχειρήσεων κρέατος
  • Ενέχει κινδύνους η ωρίμανση του κρέατος; Επιστημονική γνωμοδότηση της EFSA
  • Νομοθεσία. Νέα προσέγγιση για τον υπολογισμό της δυναμικότητας των σφαγείων
  • Πώς τα ταμπελάκια ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόστισαν πολύ ακριβά…
  • Πόσο συμμορφώνονται τα κρεοπωλεία με τις απαιτήσεις για το παρασκευαστήριο;
  • Το πρώτο Δημόσιο ΙΕΚ «Τεχνικός Κρέατος και Κρεατοσκευασμάτων»
  • Συνέντευξη με τον Θ. Ευθυμίου, πρόεδρο Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Τρικάλων: Εμπιστοσύνη στα τοπικά κρεοπωλεία
  • Το παραδοσιακό κρεοπωλείο ως βασικός πρωταγωνιστής στην ποιότητα του κρέατος. Άρθρο του Σ. Κεσίδη, προέδρου της ΠΟΚΚΚ
13 February 2023