ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα: Η κρίση, καταλύτης για αλλαγές στην κατανάλωση κρέατος. Πώς επηρέασε η οικονομική δυσπραγία την αγοραστική συμπεριφορά των νοικοκυριών
- Ρεπορτάζ. Τι πρόκειται να αλλάξει στις αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων
- Θέμα. Οργανώνονται οι εκτροφείς ελληνικού μαύρου χοίρου
- Συνέντευξη με την Κ. Μπράλιου, marketing manager MEAT PRO: Θέτουμε τα υψηλότερα στάνταρτ εκπαίδευσης
- Οι κρεοπώλες διαμαρτύρονται για το επικουρικό
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Συντεχνίας Κρεοπωλών Ν. Λάρισας, Χρήστο Πάσχο
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
Και ακόμα:
- Νέα της αγοράς
- Ειδήσεις από τη διεθνή αγορά
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος